maandag 27 februari 2017

Een sterrenkussen om te knuffelen

In de herfstvakantie gingen het lief en ik enkele dagen naar Amsterdam. Op weg naar daar, maakten we hier een tussenstop. Ik zag deze winkel al vaak passeren op Nederlandse blogs en aangezien we toch die richting uitgingen...

Als een kind in een snoepwinkel, ik kan het niet anders zeggen. Zo veel kleuren, zoveel wol. Echt heerlijk!

Ik lees al even mee op de blog van Draad en Praat, je vindt er veel inspiratie en ideeën. Ergens vorig jaar bracht ze een boek uit en aangezien ik grote fan ben van haar patronen had ik het boek aangekocht. Maar dan, weer typisch ik, lag het boek daar. Ik had er dus nog niks uit gemaakt.
Tot ik één van de patronen uitgewerkt zag liggen in de winkel. Ik was direct overtuigd en nam de opgegeven aantal bollen mee naar huis.

Helaas zijn ze na ons reisje een beetje langs de kant gesukkeld. Ik vond tot nu geen tijd om er aan te beginnen. Enkele dagen ziekte brachten daar verandering in.

Ik ben enorm tevreden van het resultaat! Het haakte vlot weg, een beetje telwerk maar niet teveel. En je hebt een mooi zacht kussen als gevolg. Voor de oplettende kijkers, ik kwam één bolletje te kort. Ik werkte dus af met een beetje wit aangezien ik hetzelfde kleur niet had. De verzendingskosten zijn me net iets te veel om één bolletje bij te bestellen. Maar ik vind het nog wel leuk, net een beetje anders ;-).

Lieve groetjes,

G

Ik gebruikte het Claire garen, n 2

Laat gerust een berichtje na, ik lees het graag.

10 opmerkingen:

 1. Keimooi <3
  En ook een heel mooi kleur van wol. Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat stukje wit maakt het juist af! Prachtig kussen in mijn favoriete kleuren voor de woonkamer. Zou hier perfect passen. ����

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook leuk dat hoekje :-)! Merci voor de lieve woorden 😘

   Verwijderen
 3. Dat hoekje is geweldig!! Alsof de ster in de verf is gevallen :-)
  Je zou ook élke punt met kleur kunnen doen... Je brengt me op ideeën!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig hoe je door zo'n situatie op leuke andere resultaten komt eh :-)!

   Verwijderen
 4. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  ลาลีกา

  BeantwoordenVerwijderen