maandag 13 oktober 2014

Vlinderdeken

Onlangs werd een allerliefst jongetje geboren. Echt een schatje! We kochten iets van de geboortelijst maar ik vind het altijd fijn om ook iets hand gemaakt af te geven.

Ik besloot een paar weken voor de uitgerekende datum om een vlinderdeken te maken. Mooi op tijd ging ik naar Creasis om daar de stof en benodigdheden te halen. En ja, daar bleef het bij... wat ik gelukkig wel deed was de stof al flink voor wassen, maar toen bleef de boel liggen.

Het kindje kwam een beetje vroeger dan gedacht, met als gevolg dat ik snel snel aan de slag moest. En ja, ik weet het, haast en spoed (en vermoeidheid) zijn nooit goed! Ik ging niet echt doordacht aan het werk en begon er maar op los te knippen, met als gevolg dat ik niet alle patroondelen uit mijn gekozen stof kon halen. Dedju toch! Gelukkig heb ik hier voldoende reserve liggen en zo kwam het op het einde toch nog allemaal goed ;-)!


Een mini fotomodel, we gaven er nog een schattig draakje bij.Niet de mooiste foto's, ook snel snel. Want toen het dekentje eenmaal af was, gingen we direct op babybezoek.


Hier zie je het dekentje al in gebruik, volgens de mama een wondermiddel, vooral 's nachts. Fijn om te horen!

Lieve groetjes,

G

Patroon: Stof voor Doe Het Zelvers
Buitenstof: Pand42
Binnenstof en benodigdheden: Creasis

3 opmerkingen: