woensdag 30 juli 2014

Sjaal voor Layla

Nog voor ik mijn eerste blogberichtje schreef, haakte en maakte ik reeds verschillende dingen. Waaronder een hele leuke omslagdoek uit dit boek:


Mijn allerliefste collega Layla vroeg heel lief of ik voor haar ook één wou maken en natuurlijk wou ik dit. Ik maak graag dingen maar je kan het niet allemaal voor jezelf houden hé. Dus vind ik het fijn als ik eens iets voor een ander kan maken :-)!

Het resultaat:

In het boek gebruiken ze een afwerking met waaiertjes. Ik koos ervoor om dit niet te doen. Ik vind het 'eenvoudig' mooier. De kleuren zijn al heel uitgesproken en dat vind ik genoeg.

Nog enkele 'aan' foto's (ik hou niet zo van poseren en dat kan je wel zien ;-))Ik naaide er ook nog een zakje bij. Leuker om af te geven, toch?Layla vroeg 'hoeveel ze me moest'. Ik vind het vervelend om geld te vragen voor zo'n dingen. Ik zou niet weten hoeveel ik moet vragen en bovendien heb ik het met veel plezier en liefde gemaakt. Daarom vroeg ik haar om mij iets in 'ruil' te geven. Ik heb 'het' nog niet gekregen maar ik ben alvast heel nieuwsgierig ;-).

lieve groetjes,

G

9 opmerkingen:

 1. Ohhh echt, deze sjaal is echt ongelofelijk prachtig en zulke mooie kleuren!!!! Zou je dat boek eens willen meebrengen naar de workshop ? Ik zou eens willen kijken of ik dat ook zou kunnen!
  Echt, mega schoon!!!!
  Gr
  An
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat ook altijd moeilijk : hoeveel moet ik..... Iemand zei eens: ik vraag het dubbele van de waarde van het materiaal.....maar iets in ruil vragen is zeker ook,een goed idee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de verrassing van de ruil ook heel leuk ;-)! Van Layla kreeg ik trouwens een mooi etagere in ruil.

   Verwijderen
  2. ja, van mensen die ge goed kent, komt daar wel iets tof van, maar soms zijn er ook mensen die denken: omdat ge het zelf maakt,kost het niets...dus daarmee hou ik dit als tip in mijn hoofd, nu ik doe het eigenlijk ook nooit voor het geld hoor, ik ruil ook liever, een vriendin die tupperware doet, die vraagt ook al eens iets, en dan vraag ik iets van tupper terug,als we maar gelukkig blijven hè !

   Verwijderen
 3. Hoeveel garen is er in de sjaal gekropen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen