dinsdag 21 februari 2017

Welkom kleine Elisa

Een vriendin is bevallen van een lief klein meisje. Ik ben altijd zo blij als er kleine mensjes in de maak zijn, want dan kan ik kleine mensenspulletjes maken. Das toch altijd nog net iets leuker en schattiger, dan de spullen die ik voor mezelf maak.


Ik naaide een Grace jurkje, een gratis patroon van Emma en Mona. Een super lief kleedje, heel leuk om te maken! Het stofje komt van bij de veritas.


Ik trakteerde mezelf onlangs op een nieuw fototoestel (de canon G7 mark II), leuk om mee te experimenteren ;-)
 
 


Daarnaast naaide ik een zeverslabbetje, een gratis patroon van PiekeWieke en een houten bijtring met knuffeloortjes aan.

En tot slot, een dekentje waar ik direct aan was begonnen toen ik hoorde dat de vriendin zwanger was. Een kleur neutraal dekentje. Super zacht. Ik haakte met wol van de zeeman en met de apilou van veritas. Een werkbeschrijving vind je hier.

Alles samen in een mand, plastiek folietje rond et voila, klaar om op bezoek te gaan.

Lieve groetjes,

G

Laat gerust een berichtje na, ik lees het graag.

10 opmerkingen:

  1. Jawadde! Wat een verwennerij zeg! Héél héél erg mooi! Alles! Trouwens waar haal jij je bijtringen, lijkt mij idd een super tof en handig babycadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig cadeau zeg!
    --oneindig veel hartjes voor dat ongelooflijk prachtige haakwerk!--

    BeantwoordenVerwijderen
  3. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
    ลาลีกา

    BeantwoordenVerwijderen